Contactati-ne

+40728976663
Buces-Vulcan, Nr.2, Hunedoara, Romania

Creata in 1994, Ferma de Miere este rezultatul anilor de experienta in apicultura.

Cu o lista lunga de clienti locali si internationali, Ferma de Miere a demonstrat in decursul anilor experienta de neintrecut in producerea de miere de calitate, miere naturala, devotement fata de colectarea traditionala si marca inteligenta.

Pasiunea noastra a fost sa fim implicati in mod activ in apicultura si stim ca oferind clientilor nostri cea mai pura si sanataoasa miere, facand parte dintr-un proces activ. Sa facem diferenta intre mierea naturala si cea procesata industrial este o sarcina dificila si multi clienti se multumesc cu ceea ce gasesc pe piata. Asadar vrem sa facem alegerea mai usoara oferind cea mai buna miere naturala pentru voi si familiile voastre. Fiecare tip de miere pe care il producem este unic in aroma si calitati.

Cu toate acestea pentru a avea un avantaj competitiv aspura celorlalti producatori, incercam sa ne cladim succesul pe baza colectarii traditionale a mierii, pe ascultarea clientilor si pe incercarile de a ne diversifica gama de produse conform cerintelor clientilor. Sunteti interesat sa aflati mai multe despre gama de produse a Fermei de Miere?